کابینت-آشپزخانه،

کابینت آشپزخانه، جزء جدایی ناپذیر در دکوراسیون داخلی خانه است. طراحی کابینت آشپزخانه، شامل همه چیز، از چیدمان کابینت ها گرفته تا مواد و پوشش هایی که برای تکمیل ظاهر آن استفاده می کنید، می شود. اگر به دنبال بازسازی آشپزخانه خود هستید، ممکن است بخواهید ایده های طراحی کابینت را بررسی کنید.

قرارگیری کابینت ها در طراحی

هنگام طراحی کابینت باید به نکات زیادی توجه کرد. به عنوان اولین قدم، لازم است که محل استقرار کابینت ها در آشپزخانه تعیین شود. این مهم است که تصمیم دارید از پلان های باز استفاده کنید یا یک روش سنتی تر را برای طراحی داخلی آشپزخانه خود در نظر بگیرید.

کابینت ها را می توان هم در بالا بر روی دیوار و هم به عنوان فضایی بین آشپزخانه و اتاق نشیمن یا غذاخوری به روشی سنتی تر استفاده کرد. این امکان فراهم است که در بخش میانی آشپزخانه، با طراحی به صورت جزیره ای نصب شوند تا پلان بازتری را در سبک آشپزخانه مدرن، به نمایش بگذارند.

نحوه انتخاب کابینت آشپزخانه

در ابتدا، لازم است تا موادی که در طراحی کابینت خود استفاده می کنید را در نظر بگیرید. کابینت های چوبی یک انتخاب محبوب هستند که با روکش های مناسبی، بهترین نما را برای فضای آشپزخانه ایجاد می کنند.

کابیننت-با-رنگ-تیره

در مرحله بعد، بایستی درهای کابینت را در نظر بگیرید. سبک درب، یکی از اجزای مهم در طراحی کابینت آشپزخانه است، زیرا معمولاً سبک آشپزخانه را تعریف می کند. کابینت های مدرن، طراحی ساده تری دارند  و به طور معمول، بدون تزئینات اضافی می باشند.

بروزترین سبک های کابینت آشپزخانه

در صورتی که قصد دارید برنامه بازسازی و طراحی آشپزخانه را از طریق یک تیم حرفه ای بررسی کنید، می توانید به روز ترین سبک های کابینت آشپزخانه را از کارشناسان پدیده گستر مانا، دریافت نمایید. در اینجا، برخی از این سبک های فوق العاده آورده شده است:

کابینت نئوکلاسیک:

طراحی کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک، بهترین انتخاب برای زمانی است که می خواهید آشپزخانه ای مجلل و در عین حال راحت داشته باشید. روش کلاسیک همراه با حسی از مدرنیته، یک سبک نئوکلاسیک مسحورکننده برای آشپزخانه ایجاد می کند. همین موضوع باعث شده است که کابینت آشپزخانه با معماری نئوکلاسیک بیشتر از سبک مدرن و کلاسیک جذاب باشد.

کابینت-چوبی

کابینت های نئوکلاسیک، تبلور هماهنگی بین عناصر کلاسیک و مدرن هستند که فضای آشپزخانه ای راحت و مجلل را به ارمغان می آورند. در این سبک، امکان اجرای تمامی طرح ها و چیدمان کابینت حتی در طرح جزیره ای آشپزخانه وجود دارد.

محبوبیت کابینت نئوکلاسیک بیشتر به دلیل طراحی مجللی است که به محیط می بخشد. اگر فضای مناسبی دارید، این سبک گزینه خوبی برای شماست. زیرا، کابینت ها در صورت استفاده در فضای کوچک و باریک، می توانند عدم تعادل در محیط و اختلال در فرآیند پخت را باعث شوند.

کابینت کلاسیک:

کابینت آشپزخانه کلاسیک، مانند بوم رنگ نشده طراحی آشپزخانه است. آنها بدون زواید با حداقل تزئینات اضافی طراحی می شوند، اما به خوبی می توانند با دیگر سبک ها ادغام شوند. ضمن آنکه زیبایی و شخصیت طراحی خود را از طریق لوازم جانبی برجسته بیان می کنند.

کابینت-های-کلاسیک

به طور معمول، کابینت آشپزخانه با سبک کلاسیک، از جنس چوب هستند. از آنجایی که چوب سنتی ترین متریال کابینت است، به ویژه با سبک کلاسیک، دارای زیبایی دو چندان می شود. به طور کلی، رنگ انتخابی برای کابینت های آشپزخانه در این سبک، سفید، کرم یا بژ است که حداکثر انعطاف پذیری را در مورد لوازم جانبی و دیگر طراحی ها منعکس می کند.

اگرچه کابینت های آشپزخانه کلاسیک در حالت معمول، دارای ظاهری ساده هستند، اما تزئینات زیادی وجود دارد که می توان به آنها اضافه نمود تا جذابیت بصری و شخصیت آنها را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

همچنین این امکان وجود دارد تا رنگ های متضاد را در آن ها منظور کرد. علاوه بر این، جزئیات ساده و کلاسیک، مانند نصب تاج یا درهای شیشه ‌ای نیز می ‌تواند جذابیت بصری را به طراحی کابینت آشپزخانه کلاسیک اضافه کند و یک آشپزخانه سنتی و در عین حال پر جنب و جوش و جذاب ایجاد نماید.

کابینت های رومی:

کابینت رومی، یک سبک کابینت است که دارای قوس کمی روی کابینت های دیواری است در حالی که کابینت های زمینی، دارای ابعاد مربعی ساده باقی می مانند. کابینت های رومی، از سبک معماری نئوکلاسیک محسوب می شوند.

طراحی رومی یک انحنای خفیف است که در بالای برخی از پانل های درب کابینت ظاهر می شود. زمانی که از قوس های رومی در کابینت های آشپزخانه استفاده می شود، فقط روی واحدهای دیواری اجرا می شود و کابینت های زمینی، تغییری ندارند.

کابینت-رنگ-روشن

یک کابینت رومی را می توان با چندین عنصر دیگر مانند پانل های درهای برجسته یا درب های شیشه ای ترکیب کرد. به طور معمول، سازندگان، درهای کابینت رومی را از چندین نوع چوب و انواع روکش می سازند که ظاهری شیک و زیبا را به نمایش می گذارد.

کابینت انزو:

کابینت انزو، به طور معمول از جنس ام دی اف ساخته می شود که دارای روکش های متفاوتی به سفارش مشتری خواهد بود. در این سبک از طراحی کابینت آشپزخانه، بدنه و درب ها، دارای سبک خاصی بوده و هر چهار سوی درب ها، با استفاده از دستگاه های سی ان سی، شکل داده می شوند. می توان آن ها را در رنگ های مختلفی تهیه کرده و به نمای آشپزخانه، زیبایی و شکوه قابل توجهی را افزود.

 هزینه طراحی کابینت آشپزخانه

لازم است توجه داشته باشید که برای دریافت هزینه طراحی کابینت آشپزخانه، عناصر مختلفی از جمله، سبک طراحی کابینت، شکل و اندازه آشپزخانه، مدل های کابینت و طراحی سه بعدی، نقش دارند. شما می توانید پیش از سفارش طراحی و یا ساخت کابینت های آشپزخانه، مشاوره و راهنمایی های لازم را از گروه حرفه ای پدیده گستر مانا دریافت کنید.

کارشناسان مجرب و متخصص در پدیده گستر مانا، با در نظر گرفتن تمامی عوامل تاثیرگذار بر هزینه های ساخت و طراحی کابینت آشپزخانه، قیمتی منصفانه را ارائه کرده و بهترین کیفیت کار را در اختیار شما قرار دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *