طراحی-دکوراسیون-اداری

امروزه طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی مکان‌های مختلف از اهمیت بسیاری برخوردار است . ادارات و شرکت‌ها مکان‌هایی هستند که در آن طراحی دکور دارای اهمیت است. شرکت‌ها و ادارات بزرگ برای داشتن یک دکوراسیون کاری جذاب و منحصر به فرد که سبب جذب بیشتر مشتریان و کسب اعتبار بیشتر شرکت آن‌ها می‌شود بایکدیگر در رقابت‌اند. همینطور می‌توان به این موضوع اشاره کرد که طراحی دکوراسیون اداری سبک‌های متفاوتی را به دنبال دارد. از جمله این سبک‌ها می‌توان به سبک کلاسیک ، مدرن ، مینیمال ، شرقی ، اسپرت ، نئوکلاسیک و… اشاره داشت.

کارمندان یک شرکت یا اداره زمان طولانی از روز را در محیط‌های اداری به سر می‌‌برند. بنابراین دکوراسیون داخلی آن باید طوری طراحی شود که افراد در آن محیط کم‌تر احساس خستگی کنند و بتوانند در فضایی آرام بخش و کارآمد به کار خود ادامه دهند. طراحی دکوراسیون داخلی محیط‌های اداری و شرکت‌ها نیازمند این است که فاکتورهای مختلفی را مورد توجه قرار دهید تا افراد بتوانند بدون هیچ مشکل و مانعی به کار و فعالیت خود مشغول باشند.

طراحی-دکوراسیون-داخلی-اداری

رنگ‌های مناسب برای فضای اداری

به هنگام طراحی دکوراسیون اداری یک سوال مهم در ذهن افراد ایجاد می‌شود که کدام یک از رنگ‌های مختلف برای پالت رنگ چه فضاهای اداری مناسب‌تر خواهند بود و باید کدام یک را انتخاب نمود؟

  • رنگ آبی: رنگ آبی ذهن افراد را تحریک می‌کند در نتیجه بازدهی کار را بالا می‌برد. در محیط‌های اداری که کاری مرتبا تکرار می‌شود، به کار بردن رنگ آبی می‌تواند تمرکز افراد را افزایش دهد. بسیاری از شرکت‌های حسابداری از رنگ آبی برای حفظ تمرکز کارکنانشان در فضا استفاده می‌کنند.
  • رنگ سبز: این رنگ برای محیط‌های کاری که به امور مالی مربوط است، بهترین انتخاب می‌باشد.
  • رنگ قرمز: قرمز به دلیل اینکه سبب افزایش قدرت و انرژی در افراد می‌شود، گزینه مناسبی برای مکان‌هایی است که با فعالیت فیزیکی سر و کار دارند.
  • رنگ زرد:  زرد رنگی الهام بخش و تحریک کننده احساسات است و برای محیط‌های اداری به کار می‌رود که در آن خلاقیت و هنر دارای اهمیت بسیاری است.
  • رنگ سفید: این رنگ ممکن است برای خیلی از افراد، فضاهای درمانی و بیمارستانی را تداعی کند ولی علاوه بر آن می‌توان از سفید در فضاهای اداری نیز استفاده کرد زیرا رنگ سفید بر اساس نوع ته رنگ که دارد، حس و حال متفاوت و مدرنی به فضا می‌بخشد.

انواع سبک‌های طراحی داخلی اداری

فضای کاری مانند خانه دوم هر کارمندی می‌باشد، پس باید دارای محیطی آرام، با رنگ آمیزی و طرحی مناسب، وسایل و اکسسوری مرتبط با کار برای افراد فراهم شود؛ شناخت کافی سبک‌های معماری و طراحی دکوراسیون اداری و به کارگیری صحیح از سبک‌های متفاوت آن، کمک شایانی به ایجاد محیطی آرامبخش برای کارمندان می‌کند. اگر در فکرتان است که طراحی داخلی محیط کاری خود را به دست طراح و فردی متخصص در این حوزه بسپارید، باید توجه داشته باشید که همه معیارها و نیازهای خود را برای ایجاد فضای مدنظرتان اعلام کنید. این کار مهم به طراح کمک می‌کند تا در انتخاب مناسب‌ترین سبک برای فضای اداری شما بهترین عملکرد را داشته باشد.

طراحی دکوراسیون اداری متاثر از معماری اسلامی، معماری کلاسیک، مدرن و سنتی بوده است و همگام با آن‌ها پیش می‌رود. در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی سبک‌های مختلف در طراحی داخلی فضای اداری و میزان تاثیرپذیری آن‌ها از سبک‌های مختلف معماری مورد تحلیل قرار دهیم.

سبک مدرن

فضای مدرن اداری، محیطی ساده‌ با فضای خالی بیشتر و دارای اکسسوری‌های مفهومی‌ و آثار هنری مدرن است. ممکن است در قسمتی از طراحی مدرن در دکوراسیون اداری، از گل و گیاه استفاده شود، که سبب ایجاد فضای سبز و محیطی با نشاط در بین کارکنان آن اداره خواهد شد.

سبک مینیمالیسم

در طراحی به سبک مینیمالیسم سعی در این است که از تمرکز کارمندان در انجام امورشان کم نشود، به همین علت با ایجاد فضای شلوغ در محیط کاری کاملا مخالف است. در این سبک از تجملات و پیچ و تاب‌های خاص و عجیب و غریب دوری می‌شود و همه چیز به طور کامل ساده، کوچک و زیبا است.

سبک کلاسیک

از ویژگی‌های منحصر به فرد سبک کلاسیک می‌توان به استفاده از مبلمان کلاسیک خاص به همراه کنده‌کاری روی چوب و رنگ‌های کرم و قهوه‌ای، تزئینات مجلل، کف پارکت با رنگ‌های تیره، اشاره نمود. این سبک بیشتر حس قدرت و تجمل گرایی را نشان می‌دهد. در سبک کلاسیک از متریال شیشه و چوب به کار می‌رود و طراحی‌های مجلل بر روی آن‌ها محیط بسیار شیک و جذابی به وجود می‌آورد. استفاده از این سبک در طراحی دکوراسیون اداری، در بیشتر مواقع به علت ویژگی‌های ظاهری و وسایل و اکسسوری مصرفی که دارد، فضایی رسمی و مجلل ایجاد می‌کند.

سبک اسلامی

از سبک اسلامی هم در قسمت معماری داخلی و هم در معماری ساختمان ادارات و شرکت‌ها استفاده می‌شود، که جلوه خاصی به فضای کار می‌بخشد. در این سبک، از طرح‌های رایج در معماری اسلامی نظیر طاق و رواق‌ها، رنگ‌هایی مانند فیروزه‌ای و زرد، طرح‌های اسلیمی و… به کار می‌رود.

انتخاب مبلمان مناسب برای دکوراسیون اداری

مبلمان اداری قسمت بزرگی از محیط بصری بخش‌های مختلف ادارات و محل کار را تشکیل می‌دهند. اتاق جلسات، اتاق مدیریت و… از جمله مکان‌هایی هستند که کاربرد مبلمان در آن‌ها بسیار پر اهمیت و چشمگیر است. به همین علت و به طور روشن به سبب گستردگی استفاده از مبلمان، انتخاب یک مبلمان مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است. در حقیقت یکی از پارامترهای مهم در تامین آسایش و راحتی مدیر عامل، تهیه و چیدمان مبل اداری با کیفیت و استاندارد است. پس باید هنگام طرح‌ریزی محیط کار به استفاده از مبلمان استاندراد و متناسب با دکوراسیون توجه گسترده‌ای شود.

نتیجه گیری

بنابراین طراحی دکوراسیون اداری از اهمیت به خصوصی برخوردار است. داشتن یک دکوراسیون اداری مناسب و آرامبخش سبب افزایش راندمان کاری ، تامین رفاه کارکنان ، جذب بیشتر مشتریان و همینطور تاثیرات مثبت بسیاری می‌شود. برای داشتن چنین محیطی سبک معماری داخلی محیط کار و نحوه استفاده از وسایل و اکسسوری‌ها و رنگ‌های به کار رفته در محیط ا اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. می‌توانید برای گرفتن اطلاعات بیشتر درباره دکوراسیون داخلی و طراحی فضای کار به سایت http://www.pgmdecor.com/  مراجعه فرمایید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *